Webland België is ontstaan als een eindwerk, we leven in 2019, waarom is uw bedrijf nog niet online vindbaar? Maar Webland is meer dan enkel een website, onze websites zijn adaptive, met andere woorden u kan zelf aanmelden zonder een grondige computerkennis en uw eigen klanten beheren, facturen maken, reservaties bekijken, online bestellingen ontvangen, een webshoip beheren noem maar op! 

Tegelijk hoeft u hiervoor altijd zo min mogelijk te doen. Vele klanten houden echt van Webland omdat ze zelf hun vacatures kunnen plaatsen, foto's op hun site kunnen zetten maar vooral zelf hun teksten kunnen aanpassen. En dat allemaal in een speciaal door u gekozen professionele layout. Ook de prijs om de moeite waard, u kan uw eigen virtuele bedrijf dankzij ons vandaag nog starten voor slechts €200/jaar. 

 


SEO+ optimalisatie

Wij houden van Google en Google houdt van ons, als business agent van Google en na jaren ervaring in SEO zorgen wij er natuurlijk voor dat uw positie in Google bij de top is. Tegelijk zorgen wij voor een proffesionele Google business account. Iets waar veel webdesigners enkel over kunnen dromen. 

 

Adaptive

U kan ten alle tijde zelf aanpassingen aanbrengen op uw website. 

Responsive

Uw website ziet er geweldig uit op elk apparaat. 

Up2Date

Uw website is steeds up2date, beveiligheid en mee met de laatste trends en technologie. 

Contacteer ons vandaag nog en ontvang een levenslange korting van €20

VIRGO

ONTDEK

SCORPIO

ONTDEK

PIECES

ONTDEK

AQUARIUS

ACTIVE

+32 (0)485 86 59 70

info@webland.be

Chat