Warning: Undefined array key "state" in /customers/e/7/8/webland.be/httpd.www/detail.php on line 43

Waarom doen de blanken misterieus over hun toverschool Zweinstein


Ondanks het manipulatief gedrag van sommige, of het nu vormen van Negatieve bekrachtiging, conditionering, leugens, diefstal, vergiftiging, gaslichting en pretenderen is. Manipulators zullen steeds moeite hebben met het respecteren van grenzen. Maar eerst even dit, toen ik hoe dan ook op het kleine leuke kamertje aankwam op de Waversebaan, waar het niet mogelijk was om kotnet te zetten. Besefte ik 1 ding ik moest en zou zo snel mogelijk uit de onderste 10% geraken. Een positie waar ik enkel ingeduwd ben door het gelieg en gesteel van mensen die er een probleem bij hadden dat ik vast beginnen werken was en een mooie wagen als salariswagen in onvangst had genomen. In plaats van de nodige flexibiliteit voor de dag te brengen zou er enorm veel gestolen worden en het zo express mij onmogelijk te maken om mijn facturen te dokken af te lossen wat openstond, te reizen en meteen met Webland omhoog te boomen. 

 

Even de vraag beeld ik het mij in? Of is effectief mijn wagen gestolen? Een wagen stelen mag indien het een salariswagen is? Al is niemand perfect moet ik zelf wel teoegeven dat ik eenmaal op het kamertje wel degelijk de juiste fundering had om Webland te doen bomen, de lening van Hilde (die ik niet eens nodig had zonder de fleszeikers) aftelossen en te eindigen met de max. spaarbuffer die ik nodig had. Dit doel zou echter meteen zoveel mogelijk worden tegengehouden door Brute Force Hacking, SQL Injection. Denail of Service, Hydra hacking, FTP Brute force, en jawel Shell Attacks. Al heb ik in het begin te gretig gebruikt gemaakt van de Kotnet die iemand mij in leen had gegeven. Onderschatte ik het verbruik van onze beide en het pakket. Maar iemand in mijn familie die haar eigen kotnet niet eens nodig had weigerde om die van haar te gebruiken (mijn probleem niet, zelf doen) en er plezier in had om tegen vriendjes tot min. 3X toe te bweren dat ze me bijeen moesten motten omdat ik u hoort het goed geen 460€ wou betalen voor 300€ drugs die ik doorgespoeld had? Of is het omdat mevrouwtje zelf doen geen gratis drank meer kreeg/ Krijgt. Of omdat ik mijn loon bijhoud? 

 

Een leuke periode was het absoluut zeker omdat ze er vandoor zouden gaan met mijn ecocheques (300€), jaarabonnement  (300€), jas (80€) u leest het goed betaal de huur maar gewoon ipv. stinkjas als onbderpand te geven. En laat gerust mijn tv staan. Want waarborg is niet hetzelfde als een lening. Maar zeker ook het verdwijnen van een bankkaart, en praktisch wekelijks mijn shampoo en zeep. Want stel u voor dat smaad zoals het vals beschuldigen van verkrachten of het beweren dat ik mensen drogeer (wat compleet belachelijk is). Of zelfs jawel de lariekoek dat ik (orale) seks zou hebben met minderjarige. Maar dat is hoe die mensen zijn zeker? 

 

 Verheugd ben ik hoe dan ook dat ik toen desondanks heb volgehouden sites online ben blijven zetten waarna ze om te komen helpen en niet uit slechte bedoeling vergiftigd ben geweest, en jawel voor meer dan (3600€) mijn andere salariswagen zijn komen bekrassen want stel u voor dat het wel zou uitmaken om zoveel emotionele en materiële schade te veroorzaken bij iemand omdat hij als hij websites het geld wilt sparen en de zelf doen, mijn probleem mensen niet per website 10€ krijgen, hun huur betaalt wordt, 20€ krijgen een kappote lamp moeten kopen, Of het een probleem is dat ik per jaar geld vraag zoals elk webbureau? Of nee wacht het probleem is dat als mensen iemand anders niet zomaar geld geven ze niet op lange termijn kunnen denken??? Of betalen zelfstandige geen belastingen misschien? Genoeg water? Mag ik zelf een glaasje van mijn eigen MOTHEFUCKING WIJN? Bij deze dus de spaarbuffer en jawel een nieuw jaarabonnement. Nu maar hopen dat de behulpzame mensen zover mogelijk wegblijven met hun voor mij is het toch goedkoper? Want laten we eerlijk zijn de prijzen zijn de prijzen sneeuwvlokjes betalen bij Webland hetzelfde. En diefstal is niet ok, of die persoon een zelfstandige is of niet (kan onmogelijk een excuus zijn).