About

Over ons

De dag van vandaag zoeken steeds meer bedrijven een oplossing voor hun digitale noden. De tijd dat een website niet meer dan HTML was, is gelukkig al lang voorbij. De vraag naar dynamische digitale tools is hoger dan ooit. Daarom bieden wij u dan ook veel meer dan enkel een website. 

 

Ons pakket beschikt over een totaaloplossing voor uw bedrijf, dat zeer eenvoudig aanpasbaar is. Dankzij onze tools kan u onder andere snel en eenvoudig facturen maken, klanten beheren, teksten, kleuren of afbeeldingen aanpassen of meteen bezoekers omzetten naar leads dankzij onze chat. Kijk rustig rond en kies gerust al één van onze moderne professionele ontwerpen. Deze ontvangt u er gratis bij.

 

Sommigen onder ons willen bovendien unieke ontwerpen, aangepaste modules,… kortom een aanpak op maat. Het kan allemaal. U ontvangt hoe dan ook een sleutel-op-de-deur oplossing waar u meteen al uw berichten ontvangt in een door ons geïnstalleerde mailserver. Of het nu over bestellingen, reservaties of berichten van uw website gaat. 

 

Zoekmachineoptimalisatie

 

Seo of zoekmachineoptimalisatie is het vakgebied binnenin het web dat aangeeft hoe goed u scoort wanneer mensen zoeken naar bedrijven zoals die van u. Webland garandeert u de nodige expertise om meteen hoog te scoren, goed vindbaar te zijn maar zeker ook te verschijnen op Google Maps. Naar wens zijn advertenties bij de grote spelers mogelijk. 

 

Wegens Corona is Webland (tijdelijk) stopgezet.

Geen huur of misleidende contracten. Inclusief een waarborg van 24 maanden. 

Dankzij diverse gebruikers uit diverse sectoren en jaren hard werken kunnen we vandaag met trots een pakket aanleveren dat meer dan enkel af is. 

Webland is zo eenvoudig dat u meteen aan de slag kan.

Webland is ervoor iedereen. Dat merkt u zeker en vast aan onze prijzen. 

Digitale tools

Bij webland krijgt u niet enkel een website maar ook de kans om facturen te maken, uw stock te beheren. Kortom toegang tot alles wat u nodig heeft op digitaal vlak oml op een efficiënte digitale manier van uw idee een groot succes te maken.

Enkel een website?

Wij bieden u.

Technologie

De meest recente technologie steeds binnen handbereik.

ERP

Digitaal is al langer essentieel. Beheer alles met één druk op de knop. 

CMS

Een website bouwen of beheren was nog nooit zo eenvoudig. 

Color

Verander zoveel en zo vaak als u wil de kleuren van uw website. 

Horeca

Onze totaal oplossing verhoogt uw omzet dat is bewezen.

Webshop

Voeg je producten toe , en laat het geld binnenstromen

Webland

Werkt perfect op elk apparaat.

Webland

Is zeer eenvoudig om mee te werken.

Webland

Werkt in de cloud.

Webland

Uw bedrijf in je broekzak.

Webland

Maakt je idee realiteit

Webland

Maakt zelf als aanpassen mogelijk.

Testimonials

Wat klanten zeggen over ons

Gratis

Ontwerpen

Wij, bieden u de keuze uit een 10-tal ontwerpen. Hierdoor bespaart u niet alleen enorm veel geld en tijd. Maar bent u zeker dat al uw pagina's meteen op elk apparaat prachtig en professioneel zijn.

Virgo

Sagittarius

Aquarius

Pices

Libra

Capricorn

Scorpio

Ariers

Cancer

lion

Taurus

ACTIVE

Gemini

ONLINE BETALEN

Eenvoudiger als ooit.

Bij ontvangst van uw pakket activeren wij een account voor u bij een payment service provider, die de laagste tarieven van de markt hanteert. Uw Klanten kunnen betalen met Paypal, kreditkaart, bankcontact, Ideal, QR-code, Applepay of de app van hun bank.

Contact

Stuur een bericht.

Adres:

Waversesteenweg 3000 Leuven

Gsm:

0485 86 59 70

Loading
Your message has been sent. Thank you!