Missie.

2.0 is meer dan een gedachte.

Doorheen de jaren kwam ik steeds meer zakenmensen tegen met dezelfde ergernissen en frustraties. Zeker in de verkoop of gewoon vrienden die een idee hadden of iets wouden opbouwen maar niet wisten hoe, opgaven door de papiermolen. Maanden spenderen aan het bekijken van Wordpress tutorials om ook maar gewoon een simpel kadertje een beetje meer links te krijgen. 

 

Net zo is Webland ontstaan als vereenvoudiging voor hedendaagse complexe oplossingen. Want net complexiteit en nutteloze bureaucratie zijn de drempels van deze tijd. 

 

Ook budget speelt veel mensen parten. Moesten digitale oplossingen goedkoper beschikbaar zijn zouden veel meer bedrijven ontstaan en meer mensen hun droom kunnen waarmaken. Net daarom is Webland volgens vele “te” goedkoop. Ik ziet dit echter anders, gratis bestaat natuurlijk niet. Maar wie mensen hun droom kan laten waarmaken, en hun talenten ten volle laat ontwikkelen ontvangt de mooiste beloning.

 

 

Doe wat u graag doet en alleen maar dat 

Iedereen heeft het erover,  uw kerntaak. Net dat wat uw bedrijf is. Al het andere zou in feite digitaal en automatisch moeten verlopen. Want net dan leven we in een betere wereld met meer welvaart en enkel nog werk, dat iedereen graag doet.

 

Sterktes

Waarom kiezen voor ons?

01

In optima forma

Geen huur of misleidende contracten. Inclusief een waarborg van 24 maanden. 

02

Kwaliteit

Dankzij diverse gebruikers uit diverse sectoren en jaren hard werken kunnen we vandaag met trots een pakket aanleveren dat meer dan enkel af is. 

03

Eenvoud

Webland is zo eenvoudig dat u meteen aan de slag kan.

Contact

Stuur een bericht.

Adres:

Leuvenselaan 3300 Tienen

Gsm:

0485/86.59.70

Loading
Your message has been sent. Thank you!

Chat