Welkom bij WEBLAND

Prullen beu? Bestel een website die je eenvoudig kan beheren met alle business oplossing voor elke KMO.

Informatie.

De dag van vandaag zoeken steeds meer bedrijven een oplossing voor hun digitale noden. De tijd dat een website niet meer dan HTML was, is gelukkig al lang voorbij. De vraag naar dynamische digitale tools is hoger dan ooit. Daarom bieden wij u dan ook veel meer dan enkel een website. 

 

Ons pakket beschikt over een totaaloplossing voor uw bedrijf, dat zeer eenvoudig aanpasbaar is. Dankzij onze tools kan u onder andere snel en eenvoudig facturen maken, klanten beheren, teksten, kleuren of afbeeldingen aanpassen of meteen bezoekers omzetten naar leads dankzij onze chat. Kijk rustig rond en kies gerust al één van onze moderne professionele ontwerpen. Deze ontvangt u er gratis bij.

 

Sommigen onder ons willen bovendien unieke ontwerpen, aangepaste modules,… kortom een aanpak op maat. Het kan allemaal. U ontvangt hoe dan ook een sleutel-op-de-deur oplossing waar u meteen al uw berichten ontvangt in een door ons geïnstalleerde mailserver. Of het nu over bestellingen, reservaties of berichten van uw website gaat. 

 

Zoekmachineoptimalisatie

 

Seo of zoekmachineoptimalisatie is het vakgebied binnenin het web dat aangeeft hoe goed u scoort wanneer mensen zoeken naar bedrijven zoals die van u. Webland garandeert u de nodige expertise om meteen hoog te scoren, goed vindbaar te zijn maar zeker ook te verschijnen op Google Maps. Naar wens zijn advertenties bij de grote spelers mogelijk. 

 

 

Continuous Intagration Continous development
Continuous integration continuous development

Uw webproject heeft geen eindpunt enkel een begin. 

Bij het starten van je bedrijf heb je al voldoende kosten om in de gaten te houden. De inschrijving voor je bedrijf, verzekeringen en zelfs simpele kantoorartikelen hebben een duidelijk prijskaartje. Een bedrijf opstarten houdt dus risico's in. Iedereen is vrij om meteen duizenden euro's te betalen voor je website. Maar je kan deze ook afbetalen. Door een klein bedragje per jaar te betalen in plaats van meteen duizenden euro's op tafel te leggen. 

Bovendien heeft dit boekhoudkundig en fiscaal zo zijn voordelen, anderzijds betaalt u sowieso elk jaar voor hosting, SEO, aanpassing en meer of u  de website nu zelf bouwt hoe dan ook huren, leasing is vanuit mijn standpunt de beste optie. 

Bij het bouwen van complexe websites komt een boel maatwerk bij kijken. Bij zo’n project ben je maar wat blij dat je een webdesigner hebt, die snapt hoe het allemaal werkt. Technische ondersteuning bij een complexe website is de kosten meer dan waard. Webland is meer dan een onepager in een online websitebuilder en kost vaak niet eens meer. 

Anderzijds ben je meteen een streepje voor dankzij onze backoffice, je bespaart enorm veel tijd en heb alle tools die u nodig heeft. De gemiddelde starter spendeert 224 uur aan het maken van zijn eigen website in een online tool, daarna sta je er meestal alleen voor. Tijd die u meteen kon gebruiken voor uw corebusiness. 

U mag het gerust aan iedereen vragen die mij kent Webland staat nooit stil.  Je betaalt jaarlijks voor een simpel CMS om zelf je site bij te werken, waar steeds meer en meer veranderingen in zijn zodat er dagelijks meer en meer integratie is voor uw bedrijf en al onze andere klanten. En net zoals al meer dan 15 jaar overal met een jaarlijkse licentiekost voor het harde monnikenwerk van deze ontwikkelaar. 

 

 

 

Sterktes

Waarom kiezen voor ons?

01

In optima forma

Geen huur of misleidende contracten. Inclusief een waarborg van 24 maanden. 

02

Kwaliteit

Dankzij diverse gebruikers uit diverse sectoren en jaren hard werken kunnen we vandaag met trots een pakket aanleveren dat meer dan enkel af is. 

03

Eenvoud

Webland is zo eenvoudig dat u meteen aan de slag kan.

Technologie

Hoe wij het verschil maken.

Events

Organisatie van feestjes.

Reservaties

Voorbeeld.

Loading
Uw reservatie is ontvangen

Disclaimer: Deze gegevens worden 9maanden bewaart in de onze DB, niet gebruikt voor commerciële doeleinden, noch doorverkocht, en zjn beveiligd met een (andere) geheime sleutel. Voor uw afspraak gebruiken we een cookie. Waarin we enkel een openbare unieke sleutel bewaren. Enkel de gegevens van dit formulier worden opgeslagen. Onze databank is bovendien beschermt tegen aanvallers. Veiligheid, privacy en transparantie draagt BadMenGroup hoog in het vaandel.

Reviews

Wat klanten zeggen over ons.

Promoties

Makkelijk aanpasbaar

Welkom op onze nieuwe website.

Contact

Stuur een bericht.

Adres:

Leuvenselaan 3300 Tienen

Gsm:

0485/86.59.70

Loading
Your message has been sent. Thank you!

Chat